Over Stichting NVO

Home / Over NVO

Stichting Nacht Voor Oranje (NVO)

Nacht voor Oranje - Lage Mierde

Welkom bij Stichting Nacht voor Oranje (NVO).

Sinds 2005 wordt Nacht voor Oranje georganiseerd in Lage Mierde. De organisatie richt zich vooral op mensen bij elkaar brengen, plezier hebben samen en het ontdekken van muziek en cultuur. Ze zoeken én vinden de balans tussen lokaal talent én een giga feestband om de avond knallend af te sluiten op de avond voor Koningsdag. Op Koningsdag deelt Stichting Nacht voor Oranje het terrein met het Mierds Oranje Comité voor de kinderochtend, waarna NVO een middagprogramma verzorgt met muziek en gezelligheid dat toegankelijk is voor iedereen.

Het feest wat begon op het Dorpsplein van Lage Mierde heeft verder gebouwd aan het festivalsfeertje rondom de tweedaagse sinds de verhuizing naar het evenemententerrein. Eten, drinken, een heus binnenplein waar van alles te zien is en sinds 2023 zelfs een tweede muziekarea – NVO timmert aan de weg en verjongt. De eerste uitverkochte editie is dan ook een feit.

Dit alles kunnen wij natuurlijk niet zonder onze sponsoren, vrijwilligers en bezoekers. Daarom willen wij iedereen die meewerkt aan het succesvol maken van dit evenement hartelijk bedanken!

Stichting Nacht voor Oranje werkt met diverse commissies, zoals bouw, aankleding, horeca, vrijwilligers, communicatie en programmering. Lijkt het jou leuk om binnen een van deze commissies iets bij te dragen – twijfel niet om iemand van het bestuur aan te spreken of mail naar contact@nachtvoororanje.nl

Via Instagram & Facebook blijf je direct op de hoogte van al onze updates.

Zien we jullie ook op 26 en 27 april?

Bestuur Stichting Nacht voor Oranje
Branko, Freeke, Jikke, Joosje, Jurgen, Liza, Mark & Michelle