NVO VIP

Naast onze sponsoren zijn ook de VIP’s erg belangrijk voor Nacht voor Oranje. Dankzij hun jaarlijkse bijdrage en natuurlijk hun aanwezigheid kunnen we er samen een mooi feest van maken. We willen alle ‘erg belangrijke personen’ daarvoor bedanken en ook voor de gezelligheid tijdens onze VIP-avond!

We hebben enorm genoten, merci beaucoup! Natuurlijk willen we zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om ook te kunnen profiteren van de voordelen van een VIP-lidmaatschap, zoals: Een leuke gadget tijdens de Nacht voor Oranje (dit jaar zetten we het op z’n kop in de tent), jaarlijks een extra VIP-feestavond. Inspraak, extra info, etc. etc.

Samen staan we Sterk! U wordt VIP voor slechts 7,50 Euro per jaar. Meld je aan als VIP via onderstaande formulier of kom naar de VIP stand op de Nacht voor Oranje.

Bedankt voor jullie vertrouwen!

 

Machtigingskaart VIP Stichting NVO

Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan Stichting NVO om 1 keer per jaar (incassodatum jaarlijks op 01 juni) van zijn/haar ondergenoemde bankrekening € 7,50 af te schrijven wegens VIP-maatschap van Stichting NVO.

De vet gedrukte velden zijn verplicht om in te vullen.

Naam en voorletters:*

Adres:*

Postcode:*

Plaats:*

E-mail:*

IBAN / Rekening nr:*

Datum akkoord:

Ik ga akkoord met de doorlopende machtiging zoals hierboven omschreven.

* alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Versturen Vet gedrukte velden zijn verplicht.

Opzeggen kan altijd door een email te sturen naar contact@nachtvoororanje.nl of contact op te nemen met 1 van de bestuursleden van stichting NVO. U heeft het recht om binnen 56 dagen een verzoek tot terugboeking te doen.