Over NVO

Stichting Nacht voor Oranje werd in 2005 opgericht door een aantal enthousiaste Lage Mierdenaren die iets wilden doen om de belangstelling in cultuur in de gemeente te bevorderen. Zij zijn dit gaan doen door het organiseren van een tweedaags muzikaal evenement rond Koningsdag. Tijdens dit muziekevenement wordt er een podium geboden aan allerlei bands, en in het bijzonder aan (regionale) beginnende artiesten. Zij krijgen zo de kans om podiumervaring op te doen onder professionele omstandigheden. Dit gebeurt zowel op 26 april tijdens de ‘Nacht voor Oranje’ als op 27 april tijdens de ‘NVO Bandcompetition’.

Daarnaast probeert Nacht voor Oranje het beoefenen van muziek te bevorderen met het project ‘NVO Nouveau’. Hiermee proberen wij mensen die een instrument (willen) spelen bij elkaar te brengen om een bandje te vormen, of gewoon gezellig samen muziek te maken. Maar ook als je al in een band speelt en behoefte hebt aan coaching kunnen wij je verder helpen. Meer hierover kun je lezen op onze site.

Nacht voor Oranje streeft ernaar om ieder jaar een vernieuwend en divers programma neer te zetten, met op het einde een enthousiaste feestband die de avond knallend af kan sluiten.

Dit alles kunnen wij natuurlijk niet zonder onze sponsoren, vrijwilligers, VIP’s en trouwe bezoekers. Daarom willen wij iedereen die meewerkt aan het succesvol maken van dit evenement hartelijk bedanken!

Kijk rustig rond op onze site voor meer informatie en houdt ook facebook in de gaten voor de meest recente updates!

Tot ziens op het plein!
Bestuur Stichting Nacht voor Oranje