Koningsdag

27 april 2018 – Koningsdag

Op koningsdag 27 april gaan we vanaf ±15.00 uur verder met maar liefst 7 verschillende regionale bands.

Programma Koningsdag 27 april:

15.20 – 15.50Dexter Saint Jock
16.00 – 16.20Sixspekjes
16.30 – 16.50Ultimate
17.10 – 17.40 Raging Roses
18.00 – 18.40BEGZ
19.00 – 19.30Popstoned
20.00 – 21.30Street!

Bands biografie Koningsdag:

Raging Roses (15.30 – 15.50)
Er zijn meisjes die het liefst ‘Ik hou van jou’ van Marco Borsato zingen. Maar Roos van Raging Roses laat horen dat zij en haar mannen eigenlijk 30 jaar te laat geboren zijn. Met alle kracht en expressie blazen ze klassieke rocknummers nieuw leven in. Jelle op bas, Manu op gitaar en Roan op drum, nu voor het eerst te horen buiten de regio!

Raging Roses

Sixspekjes (16.00 – 16.20)

De sixpekjes zijn ongeveer 2 jaar geleden ontstaan vanuit NVO Nouveau. De band bestaat uit 6 enthousiaste vrienden, die elke week repeteren onder begeleiding van Arthur Wils. 
De bandleden hebben gemiddeld 3 jaar ervaring in het maken van muziek.

Waar veel jeugdige bands een dame als frontvrouw hebben, hebben de sixpekjes niet 1 , maar zelfs 2 zangers.  Een drummer en basgitarist zorgen voor de ritmische sectie en 2 gitaristen maken de band compleet. 

Inmiddels hebben ze al aardig wat optredens mogen verzorgen. o.a bij NVO, podium 10, het Young Guns festival en het Open Pius Podium.
Gezonde spanningen voor een optreden horen erbij, maar als ze er eenmaal staan, genieten ze met volle teugen.

Sixpekjes

Ultimate (16.30 – 16.50)
Wij zijn de band Ultimate. We zijn met 5 muzikanten. Onze drummer Bo, Rob de bassist, twee gitaristen Cas en Tim en de zangeres Doris. We zijn begonnen via podium 10 waar we nu nog steeds gecoacht worden door Bas Soetens.

We komen allemaal uit omstreken Bladel. Ultimate is nu ongeveer 2 jaar bij elkaar en hopen natuurlijk nog langer bij elkaar te blijven om samen muziek te maken.

Ultimate

Dexter Saint Jock (17.10 – 17.40)

In 2015 ontstaat Dexter Saint Jock als 3-mans formatie. Singer- Songwriter Sander Janssen ( Bladel) neemt afscheid van het covercircuit en kiest voor eigen muziek. In Dick en Wim vindt hij een ritmesectie die al jaren met elkaar spelen en de basis voor eigen werk is gelegd.

In de zomer van 2018 was Dexter Saint Jock op veel festivals te zien.
De rest van het jaar stond volledig in het teken van promotie.
2019 is het jaar van nieuwe songs, veel spelen en het aan zo veel mogelijk mensen de karakteristieke Dexter Saint Jock songs laten horen.

Dexter Saint Jock

BEGZ (18.00 – 18.40)
BEGZ info…

Rock-coverband BEGZ neemt je mee op een muzikale reis van de jaren
tachtig naar het heden met klassiekers van o.a. Anouk, Skunk Anansie, Allanis Morrisette, Kings of Leon, 3 Doors Down, Nirvana, Guns n’ Roses en ga maar door. Grote hits worden hierbij afgewisseld met wat minder bekende pareltjes uit de (pop)rockhistorie. Met 2 enthousiaste zangeressen, 3 gitaren en stuwende drums brengt BEGZ een ijzersterk repertoire waarbij je onmogelijk stil kunt blijven staan!

BEGZ

Popstoned (19.00 – 19.30)
Wij zijn de band Popstoned bestaande uit: twee charmante zangeressen, twee keien van gitaristen, een  stoere bassiste en een gespierde drummer. Wij zijn ooit bij elkaar gebracht door NVO Nouveau met het doel om met zijn allen muziek te maken en uiteraard een spetterend optreden neer te zetten. Hier hebben wij onze nummers ook op afgestemd. Met nummers van ZZ Top, ACDC en Guns ‘n Roses hopen wij er met z’n allen een groot feest van te maken. Je zou ons kunnen kennen van optredens bij Podium 10 in Bladel, het evenement van NVO in Lage Mierde, Open Pius Podium  of in Reusel bij de Winterfeesten.

Popstoned

Street! (20.00 – 21.30)

Street! roept de energie en de sfeer van de vroegere Brood-optredens op en doet dat puur op basis van de muziek van Herman Brood & His Wild Romance. Centraal staan daarbij de Brood-lp”s uit de beginperiode: Street, Shpritsz en Cha cha. Vinyl dat je mee terugneemt naar het roerige begin van de eighties.

Street! bestaat uit 6 gedreven rockers ondersteund door twee Blondita’s. Twee uur dampende, met zweet doordrenkte rock’n’roll. Voor mensen die van Herman Brood en zijn muziek houden, de energie van een optreden weer willen voelen, even terug willen in de tijd, Of voor mensen die Herman missen.

Street! speelt eerlijk en met passie de bekende en minder bekende songs van Herman Brood & His Wild Romance.

Met de hits: Saturdaynight, Never be clever, Sleeping Bird. Maar ook Doreen, Dope sucks en Checkin’ out. Compleet met Blondita”s zet Street! het geluid van the Wild Romance neer in kroegen en zalen door heel Nederland. Vaak met special guest Herman Joop, live action-painter. Inmiddels heeft Street! meerdere malen gespeeld in Plein 79 in ‘s-Hertogenbosch, ook in de W2-concertzaal daar, het Tower-tributefestival, inclusief de best-of versie, en de Penitentiaire Inrichting in Vught. Street! is ook regelmatig in het noorden te vinden, vooral Twente en de Achterhoek.

Street!

Hou ons in de gaten via deze website, Facebook of Instagram!