NVO

26 april 2019 – Nacht voor Oranje

Op koningsdag 27 april is vanaf 19.00 uur is de tent open. We hebben op zowel Nachtvoororanje als op Koningsdag verschillende regionale bands. 

Programma Nacht Voor Oranje 26 april:

20.00 – 21.00Casa de la Muerte
21.00 – 21.30DJ Quintire
21.30 – 23.00Lyllyck
23.00 – 23.30DJ Quintire
23.30 – 01.00O’nine
NVO Lage Mierde

Bands NachtVoorOranje:

Casa de la Muerte (20.00 – 21.00)

Met hun zwetende en stampende HellbillyMexicanBalkanPolkaRock en hun, uit Odessa ingevlogen, frontvrouw Maruscha Mila Vilankova ontdooit Casa de la Muerte de harten van menig ruige rocker om ze daarna in golven wodka en bier te doen ontvlammen onder het nu al legendarische motto:

Casa de la Muerte beleeft sinds 2009 fantastische tijden. Zo waren ze afgelopen jaren o.a. te zien in de Melkweg, Paard van Troje en Patronaat, maar ook op festivals als Paaspop, Jailbreak en Beaverfest. Daarnaast speelden ze in talloze kleine kroegen en podia.

Na de single Bucknife presenteerde de band in 2013 haar eerste CD Hillbilly Tanzbar. Recensies als Gipsysalsa with a punk attitude! en A “joie de vivre” atmosphere that simple can’t be ignored!  zeggen genoeg. Waar Casa speelt breekt het feest los.

Met hun zwetende en stampende HellbillyMexicanBalkanPolkaRock en hun, uit Odessa ingevlogen, frontvrouw Maruscha Mila Vilankova ontdooit Casa de la Muerte de harten van menig ruige rocker om ze daarna in golven wodka en bier te doen ontvlammen onder het nu al legendarische motto:

VIVE LA VIDA, PARA MORIR SIEMPRE HAY TIEMPO!

Vier het leven, de dood duurt lang genoeg!

Casa de la Muerte

Lyllyck (21.30 – 23.00)

Wij zijn (GVD) Lyllyck!
Je favoriete feestband in je favoriete feesttent.
Met de covers die je kent. Maar niet verwachtte.
De hits die je wilde horen. Maar waarvan je het niet wilde toegeven.
Klassiekers, meezingers, rockers, rappers, blazers..
Van Bruno Mars tot Bloodhound Gang.

Een ding is zeker, dak of geen dak.. Het dak gaat eraf!

Lyllyck

O’nine (23.30 – 01.00 )

O’nine is een van de meest veelbelovende bands van dit moment! Vijf jonge honden met tonnen energie, klaar om van jouw evenement een
TOP-evenement te maken!

Tijdens de ruim 200 optredens in de afgelopen jaren heeft O’nine bewezen een van de vetste en energiekste coverbands van dit moment te zijn.

Kermissen, dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, bruiloften en echtscheidingen ontkomen niet aan de moddervette covers van deze heren. De bekendste hits van de afgelopen 50 jaar komen voorbij in een wervelende show waarbij niemand stil kan blijven staan.

De bekendste hits van de afgelopen 50 jaar komen voorbij in een wervelende show waarbij niemand stil kan blijven staan.

O’nine

DJ Quintire (21:00 – 21.30 / 23:00 – 23:30)

Enthousiasme, energie en spontaniteit. Dat zijn de 3 hoofdaspecten die steeds weer terugkomen in de set van dj Quintire. Hij zal zorgen voor de leukste plaatjes als opvulling tussen de bandjes door en in die tijd zal hij de tent compleet op zijn kop zetten!

DJ Quintire

Hou ons in de gaten via deze website, Facebook of Instagram!