Aanmelden

Vrijwilligers, VIP en Sponsor Party

Beste vrijwilligers, VIP’s en sponsoren,

Uiteraard willen wij jullie als vrijwilliger weer bedanken voor je inzet voor, tijdens en na Nacht voort Oranje. Daarnaast ook de VIP’s en sponsoren, omdat jullie financiële bijdrage het mede mogelijk maakt dat wij dit feestje kunnen blijven organiseren.

Onder het Motto: ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!’ hebben we er dit jaar voor gekozen om de twee feestjes te combineren.

Evenals andere jaren willen we namelijk de vrijwilligers bedanken met een verzorgde BBQ, waar we om 19.00 uur mee zullen starten tot c.a. 21.00u..

Ook als VIP,  sponsor, of aanhang van de vrijwilligers willen we je de mogelijkheid bieden om aan te sluiten bij de BBQ en vragen we een kleine vergoeding van €12,50, welke je ter plaatse af kunt rekenen.

Na de BBQ zorgen we voor goeie muziek, zodat we er tot in de late uurtjes een mooi feestje van kunnen bouwen. Wil je alleen komen voor de feestavond, dus wil je niet mee-eten? Geen probleem!

Als je nog geen VIP bent maar wel wil worden, dan kan op de feestavond zelf je hiervoor opgeven, dus je bent altijd welkom!

Drankjes zijn op deze avond verkrijgbaar voor 1€ en voor de vrijwilligers hebben wij de nodige consumptiebonnen klaar liggen.

Een en ander zal plaats vinden op 22 juni bij ‘ ’t Gouwe Nelleke’, aan het Mispeleind 2 in Lage Mierde.

In verband met de inkoop zouden we graag willen weten of je aanwezig bent deze avond èn of je deel wilt nemen aan de BBQ. Graag opgeven vòòr 18 juni.

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier of even bellen met:

Mark Heesters, 06-21429912

Wander van Munster, 06-51498104

Jurgen Wouters, 06-42131509

Hopelijk tot de 22e juni!!!

Namens Stichting Nacht voor Oranje